Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Hydra union ссылка тор hydra2planet com


 • 16/02/2022 в 05:14 ТС   Xagevep (Специалист)
  54 сделок
  851 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 16/02/2022 в 17:26 Juxuq
  JU
  17 сделок
  92 лайк
  Hydra Onion ссылка сайт Гидра 2021 Оригинал вход

  Кога, къде, как да си плащам данъците? Когато кризата не може да бъде спряна от собствената ни глава и от нас самите, тогава ние хората имаме нужда от помощ. В момента са възможни 10 срещи с терапевти/тки независимо от това дали имаш здравна осигуровка, или дали имаш регистрация за това, top че се занимаваш с проституция. Ние помагаме при пренасочване към друг вид помощ и можем да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка.

  Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве. Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат com да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки. Моля, преди това се обадете предваритено на номер.

  Hydra предлага анонимни и безплатни консултации със счетоводител за жени занимаващи се с проституция. Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни зеркало действия и стъпки.

 • 16/02/2022 в 23:32 Ilykik
  IL
  16 сделок
  37 лайк
  Что делать если сайт заблокирован? Обратите внимание, ссылки с окончанием Read more). Нет с первой покупки, а вернее обмене денег на биткоины. Купить биткоины на Гидре первый раз можно несколькими вариантами: - Пополнить кошелек на гидре через Read more Как найти сайт гидра Oфициaльный caйт oт Aдминиcтрaции пpoeктa нydrа paбoтaющей нa вceй тeppитopии CHГ. Теперь мы ведем круглосуточный мониторинг зеркал гидры, и вы всегда сможете выбрать рабочее зеркало гидры на текущий момент. Read more Гидра калининград Oфициaльный caйт oт Aдминиcтрaции пpoeктa нydrа paбoтaющей нa вceй тeppитopии CHГ. Как войти на Hydra сайт? Read more Гидра онион не работает Уважаемые пользователи, с целью бесперебойной работы ресурса., мы подняли рабочие зеркала - Для распредиления нагрузки и доступности ресурса. Для одних пользователей это конфиденциальность при нахождении в глобальной сети, а для других.
  Hydra Onion Основное Зркало Гидры Ссылка НА сайт Гидра
 • 17/02/2022 в 01:34 Usywo
  13 сделок
  54 лайк
  По принцип този тип консултация, при която целта е ориентиране към подходящата за теб работа, се състои от една социална работничка, една секс-работничка и нашия счетоводител. Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Hydra ще те консултира, също ако вече работиш в сферата на проституцията, ако започваш работа в Германия или Берлин, ако искаш да смениш работата си, както и на други подобни теми.
 • 17/02/2022 в 14:47 Lowon
  18 сделок
  55 лайк
  Всяка форма на насилие и натиск може да бъде проследена. Пренасочване към Lernladen и Jobpoint с цел намиране на друга работа или обучение.
 • 17/02/2022 в 23:56 Vamuz
  15 сделок
  71 лайк
  Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа. Hydra и проектът Akute Traumahilfe са тук, за да ти предложат и дадат подкрепата, от която имаш нужда и искаш.
 • 18/02/2022 в 10:06 Amituzyg
  AM
  17 сделок
  74 лайк
  В Hydra може да говориш спокойно за твоята ситуация. Това може да бъде под формата на разговори, които имат за цел да облекчат и намалят тревогите или да бъде дългосрочна консултация и подкрепа. Hydra предлага консултации, за да може те да преразгледат своето мислене и да променят позицията си спрямо проституцията и по този начин да могат да дадът други отговори на техните деца, майки, сестри или партнъори.



900